За нас
EUROTRADERS.EU е сайт за интернет търговия на базата на английските и холандските търгове, както и за директни продажби на различни видове стоки и услуги.

Най-важната цел за нас е да изградим един наистина работещ сайт, в който всяка една стока да стартира за продажба на цена под пазарната, за да се получи реално наддаване, при точно определени правила.

Няма да се толерират нереално високи оферти за продажба на стоки, които по никакъв начин не създават предпоставка за наддаване и опорочават идеята на сайта. Такива оферти ще бъдат премахвани или ще бъдат преструктурирани в обикновени обяви за продажба на стоки.

Друга наша основна цел е да създадем междуфирмена търговия (тип борса), където сайта ще следи стриктно да се изпълняват задълженията между двете страни. Ще се предлагат различни стоки, от различни производители и вносители, като в основата на всичко ще бъде цената, която трябва да бъде под пазарната.

EUROTRADERS.EU ще насърчава всеки един сериозен играч и ще предостави редица облекчения и други стимули. В същото време некоректно и нечестно поведение, спрямо останалите участници, ще доведе до премахване на профила и блокиране на ip-адреса, а при по-сериозни щети и до търсене на правата по съдебен път.

В основата на всичко е да създадем една спокойна и най-вече гарантирана работна обстановка, за да може всеки участник да се чувства максимално сигурен. Всеки ще може спокойно да коментира всякакви теми, въпроси и анализи в специалните форуми и блогове.

Желаем на всички много успешни сделки и хубави моменти в нашия сайт.


С най-добри пожелания!
Екипът на EUROTRADERS.EU