INKIL T1200 ЛАМПА ПРОТИВ НАСЕКОМИ Подарък Нови
Цена: 55 лв
Продавач: ТЕХНОВИЖЪН (0% 0) Извън линия аз
Посетете магазин: ТЕХНОВИЖЪНМагазин
ID на обява: 509
Публикувано: Март 10, 2016
Изтича: Ноември 05, 2016
Остава: Свързване...
Област: България
Адрес: Веслец 12
Пощенски код: 1330
Прегледа: 268
Описание

Ако не обичате дави хапят комари, действайте! Inkil T1200 Лампата против Насекоми е най-доброто оръжие срещу летящи насекоми, които постоянно летят наоколо. UVA светлината привлича насекомите и електрическата мрежи ги убива. Освен това, уредът има защитна решетка и малък вентилатор, който е идеален за през лятото. Можете ли да се сетите за по-добър метод да се отървете от насокомите от Inkil T1200 Лампата против Насекоми? Това е изключително ефективен капан за комари и мухи. Уредът не използва вредни химикали и не изпуска газови и миризми.

  • Волтаж: 220-240 V
  • Честота: 50/60 Hz
  • Приблизителни размери: 33 x 23,5 x 8.5 cм.
Може да сте пробвали всички начини да унищожите комарите и мухите, но вероятно сте забелязали, че традиционните мугобойки и инсектициди не са практично решение. Всичко, от което се нуждаете е Inkil T1200 Лампата против Насекоми, най-добрият капан за комари, мухи и други насекоми. Тази лампа против насекоми е идеална за пространства с размери от около 28 м2, но можете да закупите няколко, за да увеличите ефективността им или ако разполагате с по-голямо пространство.
 
 
ГАРАНЦИЯ - ДВЕ ГОДИНИ

Доставка до 6 дни на адрес на клиента със SPEEDY. Цена на доставка- 4 лв.(включва застраховка и наложен платеж)

Уважаеми клиенти, всички наши продукти се предлагат от официалните дистрибутори на съответните марки, те са 100 % оригинални, притежават всички необходии сертификати и могат да се движат свободно в рамките на Европейското икономическо пространство, където те са били закупени. За всякакви въпроси, моля свържете се с администратор на EUROTRADERS.EU
За ТЕХНОВИЖЪН
Регистриран: 05/08/2015
Местоположение:
Държава: