Цена: 40 лв
Продавач: bobibest (1% 1) Извън линия аз
Посетете магазин: АЛИГАТОР-68Магазин
ID на обява: 14
Публикувано: Ноември 25, 2015
Изтича: Март 24, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
263
Адрес:
НАДЕЖДА
Пощенски код:
1220
Описание

Този перфектен Squared Eco LED Light душ променя цвета си в зависимост от температурата.Squared Eco LED Light не се нуждае от батерии или зарядни устройства,защото светлината се активира чрез налягането на водата. Няма съмнение, че този душ е една от най-интересните и полезни джаджи за банята, когато се къпете.
Резки температурни промени няма да ви притесняват вече, защото винаги ще знаете температурата на водата според неговия цвят. Най-важното е, че Squared Eco LED Light душ променя цвета си в зависимост от температурата на водата и не се нуждае от батерии или зарядни устройства.
Този душ е идеален за домове с деца, тъй като прави взимането на душ приятно забавление и ви позволява незабавно да се знае температурата на водата, предотвратява потенциални изгаряния или внезапно вледеняване.
Използване на Squared Eco LED Light с малко или без светлина също е много романтично, тъй като засилва ефекта на водните потоци, което ви позволява да се насладите на релаксираща вана с партньора си.
The Squared Eco LED Light създава уникален и иновативен декоративен ефект във всеки момент.
Как да инсталирате: The Squared Eco LED Light Душ ръководителя е много лесен за инсталиране. Просто развийте сегашния си душ и завийте Squared Eco LED Light на негово място.Вече е готов за употреба. Толкова е лесно!

Температурен индикатор:. Светлините се активират чрез вода под налягане и показват температурата на водата.

Характеристики:
Променя цвета в зависимост от температурата на водата.
Съвместим с всички стандартни UE душ смесители.
Показва температурата на водата с различни цветове.

ДОСТАВКА ДО 4 ДНИ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА . ЦЕНА НА ДОСТАВКА - 5 ЛВ.

ЛИНК ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА : https://www.youtube.com/watch?v=qlou8gtZfac

                                                              https://www.youtube.com/watch?v=rvcNKMGcNT4

ГАРАНЦИЯ : ДВЕ ГОДИНИ 

Всички продукти са с 2 години гаранция,която се предлага от производителя от датата на доставка, освен в случай на бързо развалящи се продукти или здравни и хигиенни продукти. Дефекти,причинени от небрежност,удари, злоупотреба или умишлено посегателство, грешно напрежение или инсталация или естествено износване, не са включени. В случай на ИТ продукти, гаранцията не покрива отстраняване на вируси, възстановяване на програма или дискове за преинсталиране. В случай на инциденти, когато искът на гаранцията е оправдан, продуктът ще бъде поправен, заменен, върнат, или компенсиран, в съответствие със закона.
Гаранцията ще бъде невалидна:
- Ако някоя подробност от гаранцията или свидетелство за покупка се подмени, промени или замени;
- Ако идентификационният номер или продуктът е отварян или ремонтиран, без предварително разрешение от техническата служба.
С цел да се упражни гаранцията, трябва да ни изпратите имейл до EUROTRADERS.EU със следните елементи:
- пореден номер
- Описание на продукта
- Описание на проблема на продукта
- прикачени снимки в случай на видима повреда
Всеки случай ще се разглежда индивидуално и ще ви бъде даден адрес за техническо обслужване на всеки производител за вашата страна или на мястото, където да изпратите продукта. Задължително е да прилагат копие от фактурата за продажбата му в опаковката, под формата на техническа помощ, оказана от нас и описанието на открит проблем.

Инцидентите в рамките 24/48 часа след доставка с признаци на външно увреждане на опаковката

Всички наши продукти напускат склада с опаковка, в перфектно състояние. Ако откриете щети върху опаковката,трябва да го заявите ясно на експедиционната бележка на куриерската компания, например " ПАКЕТ видими повреди . "
Ние можем да използваме този документ, за да претендираме за застраховка на изпращача и да се замени повреден продукт с нов.

Инциденти между 48 часа и 7 дни от доставката

Ако продукта е дефектен или има някаква аномалия,трябва да направите снимки и да ги изпратите на EUROTRADERS.EU.След това ще опаковате продукта в оригиналната му опаковка и ще го изпратите на EUROTRADERS.EU за проверка и замяна.

Грешен продукт изпратен до клиента .

Ние ще замeним грешния продукт.Доставчика ще покрие разходите за доставка, но трябва да бъде информиран за инцидента в рамките на 48 часа след получаване . Може също така да възстанови парите без замяна на продукта.

 

 

За bobibest
Регистриран: 10/27/2014
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар