Цена: 14 лв
Продавач: bobibest (1% 1) Извън линия аз
Посетете магазин: АЛИГАТОР-68Магазин
ID на обява: 18
Публикувано: Ноември 25, 2015
Изтича: Март 24, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
395
Адрес:
НАДЕЖДА
Пощенски код:
1220
Описание

Омръзнало ви е да ходите на ветеринар, за да оправите ноктите на домашния си любимец ? Смятате ли че, прекарвате много време в грижи за хигиената на вашия домашен любимец? Имаме определено решение за вас, безопасно и безвредено.My Pet Paws е лесен, безопасен и не позволява да има хвърчащи нокти навсякъде. Много се домашните любимци, особено тези, които живеят в къщата, да не могат да си изпилят сами ноктите си. Следователно те ??могат да станат твърде дълги и грозни. Това може да бъде неудобно за тях, опасни са,особено в случай че има деца у дома и не е добре за вашата къща. Тази нокторезачка ви помага да решите всички тези проблеми по бърз, лесен и прост начин, без никаква вреда или дискомфорт за вашия домашен любимец. Само чрез поставяне на ноктите на вашия домашен любимец в машинката, My Pet Paws ще ги изреже, оставяйки останките в устройството и при това напълно хигиенична.Работи с 2 средни C батерии (не са включени). 

ДОСТАВКА ДО 4 ДНИ НА АДРЕС НА КЛИЕНТА СЪС SPEEDY . ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА- 3 ЛВ.

ЛИНК ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА : https://www.youtube.com/watch?v=17mBlHjHRIM

ГАРАНЦИЯ : ДВЕ ГОДИНИ 

Всички продукти са с 2 години гаранция,която се предлага от производителя от датата на доставка, освен в случай на бързо развалящи се продукти или здравни и хигиенни продукти. Дефекти,причинени от небрежност,удари, злоупотреба или умишлено посегателство, грешно напрежение или инсталация или естествено износване, не са включени. В случай на ИТ продукти, гаранцията не покрива отстраняване на вируси, възстановяване на програма или дискове за преинсталиране. В случай на инциденти, когато искът на гаранцията е оправдан, продуктът ще бъде поправен, заменен, върнат, или компенсиран, в съответствие със закона.
Гаранцията ще бъде невалидна:
- Ако някоя подробност от гаранцията или свидетелство за покупка се подмени, промени или замени;
- Ако идентификационният номер или продуктът е отварян или ремонтиран, без предварително разрешение от техническата служба.
С цел да се упражни гаранцията, трябва да ни изпратите имейл до EUROTRADERS.EU със следните елементи:
- пореден номер
- Описание на продукта
- Описание на проблема на продукта
- прикачени снимки в случай на видима повреда
Всеки случай ще се разглежда индивидуално и ще ви бъде даден адрес за техническо обслужване на всеки производител за вашата страна или на мястото, където да изпратите продукта. Задължително е да прилагат копие от фактурата за продажбата му в опаковката, под формата на техническа помощ, оказана от нас и описанието на открит проблем.

Инцидентите в рамките 24/48 часа след доставка с признаци на външно увреждане на опаковката

Всички наши продукти напускат склада с опаковка, в перфектно състояние. Ако откриете щети върху опаковката,трябва да го заявите ясно на експедиционната бележка на куриерската компания, например " ПАКЕТ видими повреди . "
Ние можем да използваме този документ, за да претендираме за застраховка на изпращача и да се замени повреден продукт с нов.

Инциденти между 48 часа и 7 дни от доставката

Ако продукта е дефектен или има някаква аномалия,трябва да направите снимки и да ги изпратите на EUROTRADERS.EU.След това ще опаковате продукта в оригиналната му опаковка и ще го изпратите на EUROTRADERS.EU за проверка и замяна.

Грешен продукт изпратен до клиента .

Ние ще замeним грешния продукт.Доставчика ще покрие разходите за доставка, но трябва да бъде информиран за инцидента в рамките на 48 часа след получаване . Може също така да възстанови парите без замяна на продукта.

 

За bobibest
Регистриран: 10/27/2014
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар