Цена: 27 лв
Продавач: bobibest (1% 1) Извън линия аз
Посетете магазин: АЛИГАТОР-68Магазин
ID на обява: 201
Публикувано: Януари 14, 2016
Изтича: Май 13, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
278
Адрес:
НАДЕЖДА
Пощенски код:
1220
Описание

Това е един от най-дълго очакваните ни продукти. Този невероятен валяк с възможност за повторно пълнене ще ви изненада с голямата си покриваща способност. Освен това той е разработен по начин, по който не се хаби боя, което е сред основните му предимства. Благодарение на капака за безопасност ще избегнете протичане и капене. Paint Roller Plus Валякът е много удобен, тъй като помага за по-бързо нанасяне на боята, благодарение на вътрешността си. С него могат да се боядисват до 25 кв. м. с всяко пълнене. Той е лек и лесен за употреба. Лесно се почиства и заема много малко място и след като приключите с боядисването, можете да го съхранявате навсякъде.

С валяка, видян по телевизията, ще постигнете идеален професионален завършек, тъй като той разпределя боята развномерно и приляга на всяка повърхност.

Този полезен комплект за боядисване включва: 1 Paint Roller Plus Валяк с функция за повторно пълнене (повърхност на валяка: прибл. 16 см. дължина х 9 см. диаметър), 3 удължения на дръжката (до 71 см.), 1 приставка за пълнене (прибл. 17 х 15 х 7 см.), 1 валяк за ъгли (провърхност около 7 см. дължина х 9 см. диаметър).

С този валяк ще забравите за капенето и стичането на боя и няма да се налага постоянно да пълните валяка. Боядисайте стените в дома си бързо и удобно с Paint Roller Plus! Боядисването на къщата ще бъде много по-лесно благодарение на този идеален и необходим помощник.

www.paintrollerplus.com

Гаранция : две години 

Доставка до 6 дни на адрес на клиента със SPEEDY. Цена на доставка- 6 лв.(включва застраховка и наложен платеж)

СРАВНИ ЦЕНАТА : http://www.amazon.com/Wagner-Power-Products-284041-Roller/dp/B0002YU18A

                            http://www.walmart.com/ip/Wagner-Spray-Tech-284026-Paint-N-Roll-Plus-Roller-Painter-Paint-N-Roll-Plus-Each/21272226

 

ЛИНК ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА : https://www.youtube.com/watch?v=N12BY22knzc

За bobibest
Регистриран: 10/27/2014
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар