Цена: 155 лв
Продавач: ТЕХНОВИЖЪН (0% 0) Извън линия аз
Посетете магазин: ТЕХНОВИЖЪНМагазин
ID на обява: 370
Публикувано: февруари 08, 2016
Изтича: Август 06, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
156
Адрес:
Пощенски код:
Описание

Постелката за Игра Пиано е една от най-забавните образователни игри. Музиката е важна за израстването на децата и ги забавлява с часове.Тази невероятна Постелка за Игра Пиано е подходяща за деца над 3 години и е с размери 74 x 260 cм., за да могат децата ви да си играят с приятели. Тази музикална играчка работи с батерии 4 АА (не са включени) и включва различни мелодии. Изберете един от 9-те инструментала и 10 мелодии и се забавлявайте, докато си играете с децата си. Постелката за Игра Пиано е съвместима с MP3 и CD.

Доставка до 4 дни на адрес на клиента със SPEEDY .Цена на доставката - 10 лв.

ЛИНК ЗА ДЕМОННСТРАЦИЯ НА ПОДОБЕН ПРОДУКТ( НЕ Е СЪЩИЯ) : https://www.youtube.com/watch?v=zfT0bjc-Rcg

ГАРАНЦИЯ : ДВЕ ГОДИНИ 

Всички продукти имат 2 години гаранция от производителя от датата на доставка, с изключение на случаите на малотрайни продукти или продукти за здраве и хигиена. Дефекти, причинени по невнимание, от удар, неправилна употреба или поправка, грешен волтаж или инсталация или носене и скъсване, не са включени. За IT продуктите гаранцията не покрива премахване на вируси, възстановяване на програми или преинсталиране на дискове. В случай на инциденти, при които рекламацията на гаранцията е оправдана, продуктът ще бъде възстановен, заменен, върнат или цената му ще се намали, в съответствие със закона.
Гаранцията няма да е валидна в следните случай:
- Ако някой детайл от гаранцията или доказателството за покупка е изменено, променено или заменено.
- Ако идентификационният номер или гаранционният продукт е поправен с или без предварително разрешение от Техническата служба.
За да използвате гаранцията, трябва да ни изпратите имейл до office@eurotraders.eu със следната информация:
- Номер на поръчката
- Описание на продукта
- Описание на проблема на продукта
- Прикачени снимки в случай на видима повреда
Всеки случай ще бъде разгледан индивидуално и ще Ви бъде предоставен адреса на техническата служба, където трябва да изпратите продукта и аксесоарите (с предплатени разходи). Задължително е да се включи копие от гаранционната карта в пакета, формуляра за техническо обслужване, предоставен от нас и описание на проблема.

 

За ТЕХНОВИЖЪН
Регистриран: 05/08/2015
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар