Цена: 64 лв
Продавач: ТЕХНОВИЖЪН (0% 0) Извън линия аз
Посетете магазин: ТЕХНОВИЖЪНМагазин
ID на обява: 371
Публикувано: февруари 08, 2016
Изтича: Юли 07, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
335
Адрес:
Пощенски код:
Описание

Сещате ли се за по-добър подарък за дете от музикалния? С Постелката за Игра Бaрaбани, децата ще се забавляват с часове. Постоянно се оплакваме, че играчките не са подходящи за децата, но тази с Постелка за Игра Бaрaбани, децата ви ще се научат да ценят музиката още от малки.

Постелката за Игра Бaрaбани предлага различни мелодии и ритми и включва музика за фон. Тази забавна музикална играчка е подгодяща за деца над 3 год. Тази Постелка за Игра Бaрaбани работи с батерии 4 АА (не са включени) и се предлага с 2 палки за барабани. Размери: 78 x 60 см. Ние се интересуваме от какво се нуждаете и ето защо ви предлагаме най-добрите музикални играчки на най-добра цена. По този начин децата ви ще пораснат, като развиват целия си потенциал.

Доставка до 4 дни на адрес на клиента със SPEEDY .Цена на доставката - 7 лв.

ЛИНК ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА : https://www.youtube.com/watch?v=gaIspKuUiCs&feature=youtu.be

Гаранция : ДВЕ ГОДИНИ 

Всички продукти имат 2 години гаранция от производителя от датата на доставка, с изключение на случаите на малотрайни продукти или продукти за здраве и хигиена. Дефекти, причинени по невнимание, от удар, неправилна употреба или поправка, грешен волтаж или инсталация или носене и скъсване, не са включени. За IT продуктите гаранцията не покрива премахване на вируси, възстановяване на програми или преинсталиране на дискове. В случай на инциденти, при които рекламацията на гаранцията е оправдана, продуктът ще бъде възстановен, заменен, върнат или цената му ще се намали, в съответствие със закона.
Гаранцията няма да е валидна в следните случай:
- Ако някой детайл от гаранцията или доказателството за покупка е изменено, променено или заменено.
- Ако идентификационният номер или гаранционният продукт е поправен с или без предварително разрешение от Техническата служба.
За да използвате гаранцията, трябва да ни изпратите имейл до office@eurotraders.eu със следната информация:
- Номер на поръчката
- Описание на продукта
- Описание на проблема на продукта
- Прикачени снимки в случай на видима повреда
Всеки случай ще бъде разгледан индивидуално и ще Ви бъде предоставен адреса на техническата служба, където трябва да изпратите продукта и аксесоарите (с предплатени разходи). Задължително е да се включи копие от гаранционната карта в пакета, формуляра за техническо обслужване, предоставен от нас и описание на проблема.

 

За ТЕХНОВИЖЪН
Регистриран: 05/08/2015
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар