Цена: 65 лв
Продавач: ТЕХНОВИЖЪН (0% 0) Извън линия аз
Посетете магазин: ТЕХНОВИЖЪНМагазин
ID на обява: 372
Публикувано: февруари 08, 2016
Изтича: Октомври 05, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
242
Адрес:
Пощенски код:
Описание

С невероятната Sweet & Pop Times Машина за Игра можете да се наслаждавате на цялото забавление, което предлагат увеселителните паркове, но удома! Тази машина за ловене на бонбони и играчки е оригинално и забавно умалено копие на машините за игра от увеселителните паркове. С Sweet & Pop Times Машината за Игра можете да тествате уменията, сръчността и търпението си. Ще прекарате приятни и забавни часове сами или с приятели. Освен това, тази машина за игра е идеалния подарък, с който ще изненадате децата си.

Sweet & Pop Times Машината за Игра е много лесна за използване. Просто я напълнете с любимите си бонбони или с малки плюшени играчки. Използвайте пластмасовите монети, за да стартирате играта. След това ще чуете музика и ще можете да задвижите щипките във всички посоки с джойстика, за да се опитате да хванете играчките или бонбоните. Ако успеете преди музиката да е свършила, чудесно! Ще станете победителя на партито! Музиката се забързва с наближаване на края на играта.

Купете невероятната Sweet & Pop Times Машина за Игра сега и започнете да тренирате!

Характеристики на Sweet & Pop Times Машината за Игра: лека и лесна за използване, включва 24 пластмасови монети, работи с батерии 3 х D (не са включени), размери: 26 x 34 x 20 см.

www.sweetpoptimes.com

Допълнителна кутия от куриера: Освен опаковане на продукта, този артикул включва допълнителна подсилена картонена кутия за по-голяма защита на доставките, направени от куриер или транспортни агенции.

Доставка до 4 дни на адрес на клиента със SPEEDY .Цена на доставката - 6 лв .

ЛИНК ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА : https://www.youtube.com/watch?v=ZsoOxhPP4nI

ГАРАНЦИЯ : ДВЕ ГОДИНИ 

Всички продукти имат 2 години гаранция от производителя от датата на доставка, с изключение на случаите на малотрайни продукти или продукти за здраве и хигиена. Дефекти, причинени по невнимание, от удар, неправилна употреба или поправка, грешен волтаж или инсталация или носене и скъсване, не са включени. За IT продуктите гаранцията не покрива премахване на вируси, възстановяване на програми или преинсталиране на дискове. В случай на инциденти, при които рекламацията на гаранцията е оправдана, продуктът ще бъде възстановен, заменен, върнат или цената му ще се намали, в съответствие със закона.
Гаранцията няма да е валидна в следните случай:
- Ако някой детайл от гаранцията или доказателството за покупка е изменено, променено или заменено.
- Ако идентификационният номер или гаранционният продукт е поправен с или без предварително разрешение от Техническата служба.
За да използвате гаранцията, трябва да ни изпратите имейл до office@eurotraders.eu със следната информация:
- Номер на поръчката
- Описание на продукта
- Описание на проблема на продукта
- Прикачени снимки в случай на видима повреда
Всеки случай ще бъде разгледан индивидуално и ще Ви бъде предоставен адреса на техническата служба, където трябва да изпратите продукта и аксесоарите (с предплатени разходи). Задължително е да се включи копие от гаранционната карта в пакета, формуляра за техническо обслужване, предоставен от нас и описание на проблема.

 

За ТЕХНОВИЖЪН
Регистриран: 05/08/2015
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар