Цена: 20 лв
Продавач: bobibest (1% 1) Извън линия аз
Посетете магазин: АЛИГАТОР-68Магазин
ID на обява: 413
Публикувано: февруари 12, 2016
Изтича: Юни 11, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
403
Адрес:
НАДЕЖДА
Пощенски код:
1220
Описание

Обичате изкуството и се наслаждавате на световно известния художник Салвадор Дали? Тогава няма да устоите да купите стенния течащ часовник на Дали! Този стенен часовник е вдъхновен от картината "Устойчивост на паметта", която е добре позната, заради течащия си часовник. Този електронен часовник в стил Дали е пълен с въображение и сюрреализъм, точно както всички ексцентрични творби на Дали, които са впечатляващи и привличат вниманието на всички. Този необичаен Течащ часовник на Дали ще стане един от основните елементи в декорацията на дома ви! Без съмнение е една от най-добрите идеи за подарък за любителите на изкуството.

Този течащ часовник на Дали е направен от пластмаса. Въпреки че е оцветен в сребрист цвят, той изглежда като направен от метал. Този изключителен стенен часовник е с римски цифри и с прибл. размери 37 х 18 см. Работи с батерии (1 х АА, не е включена).

ГАРАНЦИЯ - ДВЕ ГОДИНИ

Доставка до 6 дни на адрес на клиента със SPEEDY. Цена на доставка- 4 лв.(включва застраховка и наложен платеж)

Уважаеми клиенти, всички наши продукти се предлагат от официалните дистрибутори на съответните марки, те са 100 % оригинални, притежават всички необходии сертификати и могат да се движат свободно в рамките на Европейското икономическо пространство, където те са били закупени. За всякакви въпроси, моля свържете се с администратор на EUROTRADERS.EU

За bobibest
Регистриран: 10/27/2014
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар