Цена: 300 лв
Продавач: bestone (0% 0) Извън линия аз
Посетете магазин: фешън-стил-дизайнМагазин
ID на обява: 427
Публикувано: февруари 17, 2016
Изтича: Април 17, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
300
Адрес:
Пощенски код:
Описание


Valmont Firming Lifting Corrector Factor II 50ml e стягащ крем за лице с 15% повече Prime AWF комплекс, отколкото крем Factor I  и е добавен екстракт от мая за подсилване на кохезията на дермалното и епидермално съединяване. FIRMING LIFTING CORRECTOR FACTOR II се концентрира върху хроно-еластичните бръчки, като намалява дълбочината на бръчките, оставя кожата гладка с един по-светъл тон, и активно се се бори срещу урежданията около очите. С всяко прилагане на този крем, кожата възстановява стегнатостта и тонуса
ПОКАЗАНИЯ: увиснала кожа с подчертани дифузни бръчки и кожа, която е започнала да се свива.

ДЕЙСТВИЕ: Стимулира синтеза на колаген и стабилизира протеините. Укрепва кожните структури. Запазва естествената стегнатост на кожата. Изглажда бръчките и възстановява плътността на кожата. Кожата веднага се заглажда. Бръчките и тънките линии изчезват, а еластичността на кожата се възстановява.

УПОТРЕБА: Сутрин и или през нощта, се прилага на цялото лице. Втрийте чрез изглаждане от центъра към външната страна на лицето. Подчертайте движението над назолабиалните гънки и контура на лицето.
АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Екстракт от мая: стимулира синтеза на протеини и ги стабилизира (колаген IV и VII);подобрява тонуса на кожата;намалява бръчките;изглажда повърхността на кожата и очертава нови контурите на лицето и очите.
Triple DNA: поддържа и стимулира жизнените функции на кожата.
Liposomed RNA: мощен клетъчен био-активатор.

Коктейл от анти-бръчки пептиди: анти-бръчки действие чрез увеличаване синтеза на колаген; подобрява еластичността и тонуса на кожата. Anti-MMP комплекс: инхибира ММР за да защити колагени I, III, IV и VII; подобряване на биомеханичните свойства на кожата.

Доставка до 4 дни на адрес на клиента със SPEEDY. Цена на доставка - 5 лв.

СРАВНИ ЦЕНИТЕ : http://www.eliteskincare.com/Valmont-Firming-Lifting-Corrector-Factor-II-p/v93.htm

                           http://www.amazon.com/Valmont-Firming-Lifting-Corrector-Treatment/dp/B00ANEUAXK

                           http://www.mehr-kosmetik.com/valmont/valmont-prime-awf-firming-lifting-corrector-factor-ii-50-ml-pid_1794.php

 

Уважаеми клиенти, всички наши продукти се предлагат от официалните дистрибутори на съответните марки, те са 100 % оригинални, притежават всички необходии сертификати и  могат да се движат свободно в рамките на Европейското икономическо пространство, където те са били закупени. За всякакви въпроси, моля, свържете се с администратор на EUROTRADERS.EU 

За bestone
Регистриран: 12/05/2015
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар