Цена: 90 лв
Продавач: krisi93 (0% 0) Извън линия аз
ID на обява: 432
Публикувано: февруари 17, 2016
Изтича: Август 15, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
283
Адрес:
Иван Вазов 56
Пощенски код:
1220
Описание

Купете Just Up Gym Фитнес Уред за Рамене. Представяме ви последната мода във фитнес уредите за дома. Революционен уред, създаден от Американската армия (морските тюлени). Уредът предлага повече предимства в сравнение с обикновените уреди за разтягане. Защо? Защото всекиуред за разтягане развива функционална сила, докато подобрява гъвкавостта, баланса и стабилността в централната част на тялото, точно както при упражененията във фитнеса или във всекидневния живот.

В момента, тренировките с Just Up Gym се превърнаха с предпочитана функционална система за тренировки от елита на Американската армия. Ефикасността и гъвкавостта на Just Up Gym като самостоятелен уред за тренировки надхвърли целите на бойното поле и стана част от тренировките на много важни спортни отбори в САЩ, като Американската национална футболна лига, Националната баскетболна асоциация, Националаната хокейна лига и великата Баскетболна лига. Just Up Gym е иделното решение за фитнес клубовете и спортните центрове, където се тренира по групи.

Just Up Gym е проектиран да устои на интензивна употреба, с включването на изключително устойчив еквалайзери и две дръжки от устойчива гума с ергономичен дизайн, което осигурява по-голям комфорт по време на трениране. Освен това, всеки уред Just Up Gym включва упътване за използване с упражнение и чанта за пренасяне.

www.justupgym.com

ГАРАНЦИЯ - ДВЕ ГОДИНИ

Доставка до 6 дни на адрес на клиента със SPEEDY. Цена на доставка- 8 лв.(включва застраховка и наложен платеж)

Уважаеми клиенти, всички наши продукти се предлагат от официалните дистрибутори на съответните марки, те са 100 % оригинални, притежават всички необходии сертификати и могат да се движат свободно в рамките на Европейското икономическо пространство, където те са били закупени. За всякакви въпроси, моля свържете се с администратор на EUROTRADERS.EU

ЛИНК ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА : https://www.youtube.com/watch?v=ukmRvnYlVWo

 

За krisi93
Регистриран: 12/17/2015
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар