Цена: 190 лв
Продавач: krisi93 (0% 0) Извън линия аз
ID на обява: 434
Публикувано: февруари 17, 2016
Изтича: Октомври 14, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
283
Адрес:
Иван Вазов 56
Пощенски код:
1220
Описание

Опитайте фитнес уреда за тренировки Abdo Crunch сега и влезте в идеална форма за нула време! Този уред за упражнения е идеален за трениране на корема, гърба, раменете, гърдите, бицепсите, трицепсите, дупето и бедрата... Всичко за нула време! Уредът за тренировки Total Fitness е с прибл. размери 108 x 47 x 94 cм и прибл. 150 x 47 x 23 cм, когато е сгънат.

www.abdocrunch.com  

Този фитнес уред е изключително гъвкав и можете да комбинирате най-малко четири различни упражнения, в зависимост от предпочитанията ви: преса за крака, обратен клек, коремен клек и сърдечно-съдови аеробни упражнения. Abdo Crunch ви позволява да увеличите мускулната си маса и, най-важното, да останете във форма. Освен това, той се сгъва и можете да го съхранявате навсякъде.  

ГАРАНЦИЯ - ДВЕ ГОДИНИ

Доставка до 6 дни на адрес на клиента със SPEEDY. Цена на доставка- 15 лв.(включва застраховка и наложен платеж)

Уважаеми клиенти, всички наши продукти се предлагат от официалните дистрибутори на съответните марки, те са 100 % оригинални, притежават всички необходии сертификати и могат да се движат свободно в рамките на Европейското икономическо пространство, където те са били закупени. За всякакви въпроси, моля свържете се с администратор на EUROTRADERS.EU

 

За krisi93
Регистриран: 12/17/2015
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар