Цена: 100 лв
Продавач: krisi93 (0% 0) Извън линия аз
ID на обява: 438
Публикувано: февруари 17, 2016
Изтича: Август 15, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
342
Адрес:
Иван Вазов 56
Пощенски код:
1220
Описание

Времето за кардио фитнес дойде и при вас! Превърнете дома си във фитнес зала и влезте във форма, благодарение на невероятния Spin Trainer тренажор с педали. Това мини колело за тренирвка е предназначено за комфротни упражнения, като ви позволява да въртите педалите, докато сте седнали на фотьойла или дивана, гледайки телевизия или работейки на компютъра. Spin Trainer тренажорът с педали е подходящ за всички възрасти. Той е много полезен за възрастни хора и за рехабилитация. Лесен за сглобяване и изпозлване, този тренажор с педали може да се използва навсякъде и по всяко време.

Благодарение на този тренажор с педали можете да тренирате ръцете и краката си, за да подобрите сърдечносъдовата дейност, да тонизирате мускулите си и да подсилите ставите си. Spin Trainer тренажорът с педали ще ви помогне да изгорите мазнините и да засилите кръвообръщението си. Освен това, можете да изберете ниво на устойчивост, за да избегнете излишно напрежение в мускулите и прекалена натовареност.

Характеристики на Spin Trainer тренажора с педали:

  • Дигитален LCD брояч: Работи с батерии (1 x AAA, включена)
  • 5 функции (време, разстояние, брой въртене, брой въртене в минута и калории)
  • Устойчиви и компактни материали (метална стурктура и пластмасово външно покритие)
  • Приблизителни размери: 35 x 31 x 39 см

ГАРАНЦИЯ - ДВЕ ГОДИНИ

Доставка до 6 дни на адрес на клиента със SPEEDY. Цена на доставка- 8 лв.(включва застраховка и наложен платеж)

Уважаеми клиенти, всички наши продукти се предлагат от официалните дистрибутори на съответните марки, те са 100 % оригинални, притежават всички необходии сертификати и могат да се движат свободно в рамките на Европейското икономическо пространство, където те са били закупени. За всякакви въпроси, моля свържете се с администратор на EUROTRADERS.EU

За krisi93
Регистриран: 12/17/2015
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар