Цена: 55 лв
Продавач: bobibest (1% 1) Извън линия аз
Посетете магазин: АЛИГАТОР-68Магазин
ID на обява: 454
Публикувано: Март 07, 2016
Изтича: Юни 05, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
259
Адрес:
Пощенски код:
Описание

Със Cellulles Force II Уреда Против Целулит целулитът повече няма да е проблем за вас! Cellulles Force II е лек уред, който е лесен за употреба. Той стяга и заглажда кожата ви още от първото използване. Уредът спомага също и за стягане, оформяне и стимулиране на мускулите, изгаряне на мазнините и токсините и активиране на кръвообръщението. Забравете за портокаловата кожа и се отървете от целулита благодарение на ефективния и практичен уред против целулит, който изсмуква и масажира кожата ви лесно и бързо. Много е евтин и не представлява риск за здравето. Cellulles Force II е идеален за бедра, крака, дупе, ръце, подмишници и гръб. Това е иделното решение, за да изглеждате по-добре през лятото.

Уредът работи с електричество и скоростта може да се регулира (от много ниска до много висока интензивност).

Cellulles Force II включва ергономичен анти целулитен уред с вендуза, AC/DC адаптер 110 V/240 V, 50-60 Hz, зарядно и упътване за използване. За разлика от Cellulles Force, уредът Cellulles Force II, включва 2 масажни/засмукващу вендузи с различен размер въртящи се ролери за по-добро адаптиране към зоните на тялото, които ще се третират.

www.cellullesforce.com

Препоръки за използване на Cellulles Force II:

  • Нанесете цитрусово олио преди използване
  • Нанесете анти целулитен крем след използване на уреда, за постигане на по-добри резултати
  • Да не се използва на една и съща зона за повече от 10 мин. на 
  • Гаранция : две години
  • Доставка до 4 дни на адрес на клиента със SPEEDY .Цена на доставката - 5 лв.

СРАВНИ ЦЕНИТЕ : http://www.amazon.co.uk/Cellulles-Force-II-Cellulite-Massage/dp/B00HJLLRM8

                           http://www.nomeds.co.uk/products/anti-cellulite-device-cellulles-force-ii

                           http://www.vualatv.ch/en/body-care/5912-cellulles-force-ii-anti-cellulite-device.html

ЛИНК ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА : https://www.youtube.com/watch?v=EJhXEsZ65sE

 

Всички продукти са с 2 години гаранция,която се предлага от производителя от датата на доставка, освен в случай на бързо развалящи се продукти или здравни и хигиенни продукти. Дефекти,причинени от небрежност,удари, злоупотреба или умишлено посегателство, грешно напрежение или инсталация или естествено износване, не са включени. В случай на ИТ продукти, гаранцията не покрива отстраняване на вируси, възстановяване на програма или дискове за преинсталиране. В случай на инциденти, когато искът на гаранцията е оправдан, продуктът ще бъде поправен, заменен, върнат, или компенсиран, в съответствие със закона.
Гаранцията ще бъде невалидна:
- Ако някоя подробност от гаранцията или свидетелство за покупка се подмени, промени или замени;
- Ако идентификационният номер или продуктът е отварян или ремонтиран, без предварително разрешение от техническата служба.
С цел да се упражни гаранцията, трябва да ни изпратите имейл до EUROTRADERS.EU със следните елементи:
- пореден номер
- Описание на продукта
- Описание на проблема на продукта
- прикачени снимки в случай на видима повреда
Всеки случай ще се разглежда индивидуално и ще ви бъде даден адрес за техническо обслужване на всеки производител за вашата страна или на мястото, където да изпратите продукта. Задължително е да прилагат копие от фактурата за продажбата му в опаковката, под формата на техническа помощ, оказана от нас и описанието на открит проблем.

Инцидентите в рамките 24/48 часа след доставка с признаци на външно увреждане на опаковката

Всички наши продукти напускат склада с опаковка, в перфектно състояние. Ако откриете щети върху опаковката,трябва да го заявите ясно на експедиционната бележка на куриерската компания, например " ПАКЕТ видими повреди . "
Ние можем да използваме този документ, за да претендираме за застраховка на изпращача и да се замени повреден продукт с нов.

Инциденти между 48 часа и 7 дни от доставката

Ако продукта е дефектен или има някаква аномалия,трябва да направите снимки и да ги изпратите на EUROTRADERS.EU.След това ще опаковате продукта в оригиналната му опаковка и ще го изпратите на EUROTRADERS.EU за проверка и замяна.

Грешен продукт изпратен до клиента .

Ние ще замeним грешния продукт.Доставчика ще покрие разходите за доставка, но трябва да бъде информиран за инцидента в рамките на 48 часа след получаване . Може също така да възстанови парите без замяна на продукта.

 

 

 

За bobibest
Регистриран: 10/27/2014
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар