Цена: 115 лв
Продавач: bobibest (1% 1) Извън линия аз
Посетете магазин: АЛИГАТОР-68Магазин
ID на обява: 474
Публикувано: Март 07, 2016
Изтича: Юни 05, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
278
Адрес:
Пощенски код:
Описание

Сдобийте се с най-впечатляващия външен вид с приказния Magic Curls hair curler! Открийте тайната на най-красивите дълготрайни къдрици с този страхотен уред. Magic Curls е много лесен за използване. Просто поставете всеки кичур коса в извитата глава на уреда на височина по ваш избор, изберете вида на извиване (меки вълни или дълбоки къдрици), затворете щипците на извиване на косата и къдриците ще бъдат готови за нула време! Както освободите косата ще видите невероятни резултати. Това е толкова бързо и лесно!Magic Curls hair curler внимателно оформя и затопля косата Ви, за да я извие, без да причини щети.

Този уред е чудесен за парти или ежедневни прически като няма да е необходимо да ходите на фризьор, за да промените външния си вид и да имате различна атрактивна прическа всеки ден. Спестете време и пари с Magic Curls hair curler. Сега можете да го купите на най-добра цена!

Характеристики на Magic Curls hair curler:

Ultra-бързо
Различни кърлинг ефекти
3 нива на загряване (170, 190 и 210 ?C)
Автоматично изключване (след 60 минути)
Икономичен режим (след 20 минути)
Керамично покритие (предпазва косата Ви)
Светлинен индикатор - готов за използване
На индикатора / изключване светлина
Мерки: прибл. 28 х 10 х 8 см
Напрежение: 250 V
Кабел: 2,5 м

ЛИНК ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА : https://www.youtube.com/watch?v=6jJJdRaCBH0

ГАРАНЦИЯ : ДВЕ ГОДИНИ 

Всички продукти са с 2 години гаранция,която се предлага от производителя от датата на доставка, освен в случай на бързо развалящи се продукти или здравни и хигиенни продукти. Дефекти,причинени от небрежност,удари, злоупотреба или умишлено посегателство, грешно напрежение или инсталация или естествено износване, не са включени. В случай на ИТ продукти, гаранцията не покрива отстраняване на вируси, възстановяване на програма или дискове за преинсталиране. В случай на инциденти, когато искът на гаранцията е оправдан, продуктът ще бъде поправен, заменен, върнат, или компенсиран, в съответствие със закона.
Гаранцията ще бъде невалидна:
- Ако някоя подробност от гаранцията или свидетелство за покупка се подмени, промени или замени;
- Ако идентификационният номер или продуктът е отварян или ремонтиран, без предварително разрешение от техническата служба.
С цел да се упражни гаранцията, трябва да ни изпратите имейл до EUROTRADERS.EU със следните елементи:
- пореден номер
- Описание на продукта
- Описание на проблема на продукта
- прикачени снимки в случай на видима повреда
Всеки случай ще се разглежда индивидуално и ще ви бъде даден адрес за техническо обслужване на всеки производител за вашата страна или на мястото, където да изпратите продукта. Задължително е да прилагат копие от фактурата за продажбата му в опаковката, под формата на техническа помощ, оказана от нас и описанието на открит проблем.

Инцидентите в рамките 24/48 часа след доставка с признаци на външно увреждане на опаковката

Всички наши продукти напускат склада с опаковка, в перфектно състояние. Ако откриете щети върху опаковката,трябва да го заявите ясно на експедиционната бележка на куриерската компания, например " ПАКЕТ видими повреди . "
Ние можем да използваме този документ, за да претендираме за застраховка на изпращача и да се замени повреден продукт с нов.

Инциденти между 48 часа и 7 дни от доставката

Ако продукта е дефектен или има някаква аномалия,трябва да направите снимки и да ги изпратите на EUROTRADERS.EU.След това ще опаковате продукта в оригиналната му опаковка и ще го изпратите на EUROTRADERS.EU за проверка и замяна.

Грешен продукт изпратен до клиента .

Ние ще замeним грешния продукт.Доставчика ще покрие разходите за доставка, но трябва да бъде информиран за инцидента в рамките на 48 часа след получаване . Може също така да възстанови парите без замяна на продукта.

За bobibest
Регистриран: 10/27/2014
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар