Цена: 16 лв
Продавач: bobibest (1% 1) Извън линия аз
Посетете магазин: АЛИГАТОР-68Магазин
ID на обява: 476
Публикувано: Март 07, 2016
Изтича: Юни 05, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
258
Адрес:
Пощенски код:
Описание

С Beauty Nail 18 можете да имате маникюр и педикюр у дома. Погрижете се за ръцете и краката си във домашен комфорт, спестявайки пари . Със своите 18 части, този комплект може да се използва както за краката и ръцете, така и да направите маникюр с професионален финиш в домашни условия.

С този професионален педикюр комплект и неговите различни глави, ще извайвате,оформяте и полирате ноктите бързо и безопасно. Можете да използвате пилата за стъпало за да премахнете мъртвата кожа от краката си със стимулиращ масаж. Сега можете да се насладите на завършена педикюрна квалификация : махане на мазоли,оправяне на ноктите и да завършите с едно докосване за допълнителен блясък благодарение на специалната пила за нокти. Вашите ръце и крака ще изглеждат страхотно!

Характеристика на този маникюр и педикюр набор:

Професионална маникюр и педикюр машина
10 пробивни глави
Специални пили с 3 вида повърхностти за допълнителен блясък
Различни видове пили за стъпало със специална форма, предназначена да се вписва идеално в дланта на ръката Ви, за лесно и гладко ползване
Работи на батерии (2 х AA, които не са включени)

ДОСТАВКА ДО 4 ДНИ ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА ПО SPEEDY . ЦЕНА НА ДОСТАВКА - 4 ЛВ. 

ЛИНК ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА : https://www.youtube.com/watch?v=WN7Nc0tZ_Ow

ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТА : ДВЕ ГОДИНИ 

сички продукти са с 2 години гаранция,която се предлага от производителя от датата на доставка, освен в случай на бързо развалящи се продукти или здравни и хигиенни продукти. Дефекти,причинени от небрежност,удари, злоупотреба или умишлено посегателство, грешно напрежение или инсталация или естествено износване, не са включени. В случай на ИТ продукти, гаранцията не покрива отстраняване на вируси, възстановяване на програма или дискове за преинсталиране. В случай на инциденти, когато искът на гаранцията е оправдан, продуктът ще бъде поправен, заменен, върнат, или компенсиран, в съответствие със закона.
Гаранцията ще бъде невалидна:
- Ако някоя подробност от гаранцията или свидетелство за покупка се подмени, промени или замени;
- Ако идентификационният номер или продуктът е отварян или ремонтиран, без предварително разрешение от техническата служба.
С цел да се упражни гаранцията, трябва да ни изпратите имейл до EUROTRADERS.EU със следните елементи:
- пореден номер
- Описание на продукта
- Описание на проблема на продукта
- прикачени снимки в случай на видима повреда
Всеки случай ще се разглежда индивидуално и ще ви бъде даден адрес за техническо обслужване на всеки производител за вашата страна или на мястото, където да изпратите продукта. Задължително е да прилагат копие от фактурата за продажбата му в опаковката, под формата на техническа помощ, оказана от нас и описанието на открит проблем.

Инцидентите в рамките 24/48 часа след доставка с признаци на външно увреждане на опаковката

Всички наши продукти напускат склада с опаковка, в перфектно състояние. Ако откриете щети върху опаковката,трябва да го заявите ясно на експедиционната бележка на куриерската компания, например " ПАКЕТ видими повреди . "
Ние можем да използваме този документ, за да претендираме за застраховка на изпращача и да се замени повреден продукт с нов.

Инциденти между 48 часа и 7 дни от доставката

Ако продукта е дефектен или има някаква аномалия,трябва да направите снимки и да ги изпратите на EUROTRADERS.EU.След това ще опаковате продукта в оригиналната му опаковка и ще го изпратите на EUROTRADERS.EU за проверка и замяна.

Грешен продукт изпратен до клиента .

Ние ще замeним грешния продукт.Доставчика ще покрие разходите за доставка, но трябва да бъде информиран за инцидента в рамките на 48 часа след получаване . Може също така да възстанови парите без замяна на продукта.

За bobibest
Регистриран: 10/27/2014
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар