Цена: 28 лв
Продавач: bobibest (1% 1) Извън линия аз
Посетете магазин: АЛИГАТОР-68Магазин
ID на обява: 497
Публикувано: Март 07, 2016
Изтича: Юни 05, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
355
Адрес:
Пощенски код:
Описание

Купете Антицелулитния Масажор с Дръжка | Cellu Tone на най-добрата цена. Оформете тялото, подобрявайки тонуса на мускулите с Антицелулитния Масажор с Дръжка | Cellu Tonе. Благодарение на напредналата технология на Антицелулитния Масажор с Дръжка | Cellu Tone и удобствата на малките му размери ще можете да локализирате мастните образувания в бедрата, седалището, корема, ръцете и краката. Оформете фигурата и постигнете отличен мускулен тонус, докато премахвате портокаловата кожа. Антицелулитният Масажор с Дръжка | Cellu Tone използва нова технология на масажи и вибрация, благодарение на 6-те си пръстена, които се въртят на 360 градуса, като допринасят за премахването на мазнините. Тези движения помагат за съживяването на дълбинния колаген. Той активира струпванията на мазнини и съответно мускулите. Можете да помогнете на Антицелулитния Масажор с Дръжка | Cellu Tone като нанасяте овлажняващ крем, за да омекотите кожата си дори повече. Ще постигнете ефект подобен на липосукция, но без да поемате рискове. Сами решете върху коя част от тялото да поработите: талия, седалище, корем, бедра, гръб, ръце, крака и др. Продуктът включва трансформатор.

ГАРАНЦИЯ : ДВЕ ГОДИНИ 

Доставка до 4 дни на адрес на клиента със SPEEDY .Цена на доставката - 5 лв.

Сравни цените : http://www.amazon.co.uk/Cellu-Tone-Handheld-Cellulite-Massager/dp/B00NHAPQO0

                         https://thefashioncity.co.uk/handheld-anti-cellulite-massager-cellu-tone.html

                         http://www.amazon.com/Global-Marketing-Export-LLC-RX-NSM-07/dp/B007R7YU96

ЛИНК ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА : https://www.youtube.com/watch?v=0fP9ANNs4dg

 

Всички продукти са с 2 години гаранция,която се предлага от производителя от датата на доставка, освен в случай на бързо развалящи се продукти или здравни и хигиенни продукти. Дефекти,причинени от небрежност,удари, злоупотреба или умишлено посегателство, грешно напрежение или инсталация или естествено износване, не са включени. В случай на ИТ продукти, гаранцията не покрива отстраняване на вируси, възстановяване на програма или дискове за преинсталиране. В случай на инциденти, когато искът на гаранцията е оправдан, продуктът ще бъде поправен, заменен, върнат, или компенсиран, в съответствие със закона.
Гаранцията ще бъде невалидна:
- Ако някоя подробност от гаранцията или свидетелство за покупка се подмени, промени или замени;
- Ако идентификационният номер или продуктът е отварян или ремонтиран, без предварително разрешение от техническата служба.
С цел да се упражни гаранцията, трябва да ни изпратите имейл до EUROTRADERS.EU със следните елементи:
- пореден номер
- Описание на продукта
- Описание на проблема на продукта
- прикачени снимки в случай на видима повреда
Всеки случай ще се разглежда индивидуално и ще ви бъде даден адрес за техническо обслужване на всеки производител за вашата страна или на мястото, където да изпратите продукта. Задължително е да прилагат копие от фактурата за продажбата му в опаковката, под формата на техническа помощ, оказана от нас и описанието на открит проблем.

Инцидентите в рамките 24/48 часа след доставка с признаци на външно увреждане на опаковката

Всички наши продукти напускат склада с опаковка, в перфектно състояние. Ако откриете щети върху опаковката,трябва да го заявите ясно на експедиционната бележка на куриерската компания, например " ПАКЕТ видими повреди . "
Ние можем да използваме този документ, за да претендираме за застраховка на изпращача и да се замени повреден продукт с нов.

Инциденти между 48 часа и 7 дни от доставката

Ако продукта е дефектен или има някаква аномалия,трябва да направите снимки и да ги изпратите на EUROTRADERS.EU.След това ще опаковате продукта в оригиналната му опаковка и ще го изпратите на EUROTRADERS.EU за проверка и замяна.

Грешен продукт изпратен до клиента .

Ние ще замeним грешния продукт.Доставчика ще покрие разходите за доставка, но трябва да бъде информиран за инцидента в рамките на 48 часа след получаване . Може също така да възстанови парите без замяна на продукта.

 

 

 

 

За bobibest
Регистриран: 10/27/2014
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар