Цена: 45 лв
Продавач: ТЕХНОВИЖЪН (0% 0) Извън линия аз
Посетете магазин: ТЕХНОВИЖЪНМагазин
ID на обява: 502
Публикувано: Март 07, 2016
Изтича: Май 06, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
349
Адрес:
Пощенски код:
Описание

Открийте най-удобния и здравословен начин за сън с невероятната Jewel Bedding Възглавница с Гел! Тази удобна и мека възглавница от мемори пяна е с най-високо качество и слой с гел. Изключителният ѝ дизайн приляга идеално на главата и врата ви, което ви позволява да си почивате много по-добре, като ви помага да заемете правилна позиция при сън. Jewel Bedding Възглавницата с Гел осигурява цялата подкрепа, от която имате нужда, за да подобрите стойката си, като ви предоставя много приятен сън, напълно отпуска гърба, врата и раменете ви.

Благодарение на революционния си състав, Jewel Bedding променя температурата като държи тялото ви топло. Тази гел възглавница е по-мека и е с форма, която приляга на извивките на тялото ви. Освен това, тази ергономична възглавница разпределя равномерно теглото ви, като намалява налягането на жизненоважни точки от тялото ви и ви осигурява релаксиращ и спокоен сън.

С тази фантастична Jewel Bedding Възглавница с Гел няма да се събудите сутрин с типичната и дразнеща болка във врата или гърба, в резултат на лоша поза по време на сън. Ако цените здравето си, купете Jewel Bedding Възглавницата с Гел  на най-добра цена и се насладете на максимален комфорт по време на сън! Насладете се на най-хубавите сънища всяка вечер, докато тази невероятна възглавница  се грижи за вас в абсолютна безопасност и комфорт.

Приблизителни размери: 49 x 28 x 7 см.

100% хипоалергенна, антибактериална и устойчива.

www.jewelbedding.com

 

Доставка до 4 дни на адрес на клиента със SPEEDY. Цена на доставка - 4 лв.

СРАВНИ ЦЕНАТА : http://www.nomeds.co.uk/products/jewel-bedding-gel-pillow

                           http://www.amazon.co.uk/Jewel-Bedding-Gel-Pillow-Headphones/dp/B00DDZCZ98

 

ЛИНК ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРОДУКТА : https://www.youtube.com/watch?v=MgSUS2jlKhg

 

 

 

 

За ТЕХНОВИЖЪН
Регистриран: 05/08/2015
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар