Цена: 66 лв
Продавач: ТЕХНОВИЖЪН (0% 0) Извън линия аз
Посетете магазин: ТЕХНОВИЖЪНМагазин
ID на обява: 533
Публикувано: Март 22, 2016
Изтича: Ноември 17, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
408
Адрес:
Веслец 12
Пощенски код:
1330
Описание

Tози мощен и модерен уред за гладене има основа за зареждане, керамична основа, функция за пара, пръскане на вода и регулатор на температурата и парата. Тя е идеалната ютия за постигане на професионални резултати при гладенето на дрехи. Има и функция за автоматично почистване за предпазване от натрупване на котлен камък и други минерали и запушване на изходите на парата. Включва пластмасова чашка за пълнене на вода в отвора.

www.handysteamer.com

Ютията за дрехи Handy Steamer Station работи с кабел като обикновените ютии или без него за по-голямо удобство, в този случай ютията трябва да достигне необходимата температура, докато е поставена на основата. Благодарение на термостата и регулирането на парата, температурата и влажността на различните материи (вълна, памук, полиестер, лен и др.) могат да се контролират. Прибл. размери (включена основа): 31 x 23,5 x 14 cм. Мощност: 2200 W. Волтаж: 230 V. Честота: 50 Hz. Капацитет: 150 мл. Прибл. дължина на кабела: 180 cм.

ГАРАНЦИЯ - ДВЕ ГОДИНИ

Доставка до 6 дни на адрес на клиента със SPEEDY. Цена на доставка- 4 лв.(включва застраховка и наложен платеж)

Уважаеми клиенти, всички наши продукти се предлагат от официалните дистрибутори на съответните марки, те са 100 % оригинални, притежават всички необходии сертификати и могат да се движат свободно в рамките на Европейското икономическо пространство, където те са били закупени. За всякакви въпроси, моля свържете се с администратор на EUROTRADERS.EU

За ТЕХНОВИЖЪН
Регистриран: 05/08/2015
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар