Цена: 36 лв
Продавач: ТЕХНОВИЖЪН (0% 0) Извън линия аз
Посетете магазин: ТЕХНОВИЖЪНМагазин
ID на обява: 535
Публикувано: Март 23, 2016
Изтича: Ноември 18, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
420
Адрес:
Веслец 12
Пощенски код:
1330
Описание

Магнитният стъклочистач Like Magic Cleaner има два магнита, благодарение на които двете почистващи устройства остават обединени през стъклото. По този начин ще трябва да почистите, както обикновено правите, вътрешната страна на прозорците, докато външната се почиства в същото време.

Магнитният стъклочистач Like Magic Cleaner е специално създаден за почистване на прозорци. Ето защо той има двойна почистваща система: от една страна гъбата сапунисва и измива стъклото, а от другата гуменото острие изсушава и отводнява измитата страна.

Не се страхувайте, че другата страна ще падне, тъй като мощните магнити ги държат здраво заедно. Освен това, дори да се откачат, магнитният стъклочистач Like Magic Cleaner има и въжена връзка като допълнително подсигуряване.

Семпло, оригинално, умно и страшно ефикасно. Магнитният стъклочистач Like Magic Cleaner Ви предлага всичко необходимо, за да се превърнете в най-добрата домакиня. Няма да съжалявате!
При някои прозорци с двойно остъкление магнитният стъклочистач Like Magic Cleaner може да не постигне оптимални резултати. Размер на почистващата гума: 15 см.

ГАРАНЦИЯ - ДВЕ ГОДИНИ

Доставка до 6 дни на адрес на клиента със SPEEDY. Цена на доставка- 4 лв.(включва застраховка и наложен платеж)

Уважаеми клиенти, всички наши продукти се предлагат от официалните дистрибутори на съответните марки, те са 100 % оригинални, притежават всички необходии сертификати и могат да се движат свободно в рамките на Европейското икономическо пространство, където те са били закупени. За всякакви въпроси, моля свържете се с администратор на EUROTRADERS.EU

За ТЕХНОВИЖЪН
Регистриран: 05/08/2015
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар