Цена: 145 лв
Продавач: ТЕХНОВИЖЪН (0% 0) Извън линия аз
Посетете магазин: ТЕХНОВИЖЪНМагазин
ID на обява: 536
Публикувано: Март 27, 2016
Изтича: Ноември 22, 2016
Остава: Свързване...
Област:
България
Прегледа:
376
Адрес:
Веслец 12
Пощенски код:
1330
Описание

Забравете за купуването на тежки и скъпи мебели и опитайте този надуваем диван (2 места)! Този невероятен надуваем диван е с модерен, светъл и атрактивен дизайн и е лесен за надуване и изпускане на въздуха. Идеален е за апартаменти, къщи, тераси, градини и др. Би бил чудесен и като допълнителен диван удома. Надуваемият диван от  е много удобен. Заема много малко място, когато не е надут, което го прави много лесен за съхранение и пренасяне при пътуване. Купете този фантастичен надуваем диван сега на най-добра цена и придайте на дома си различен и специален вид!

Надуваемият диван от  е с подобна на кадифе повърхност, която го прави мек и елегантен, с размери около 157 x 86 x 69 cм. Идеален е за двама човека и може да поеме до 200 кг. 2 надуваеми възглавнички са включени за по-голям комфорт.

ГАРАНЦИЯ - ДВЕ ГОДИНИ

Доставка до 6 дни на адрес на клиента със SPEEDY. Цена на доставка- 8 лв.(включва застраховка и наложен платеж)

Уважаеми клиенти, всички наши продукти се предлагат от официалните дистрибутори на съответните марки, те са 100 % оригинални, притежават всички необходии сертификати и могат да се движат свободно в рамките на Европейското икономическо пространство, където те са били закупени. За всякакви въпроси, моля свържете се с администратор на EUROTRADERS.EU

За ТЕХНОВИЖЪН
Регистриран: 05/08/2015
Местоположение:
Държава:
Коментари към обявата (0)
Публикувай нов коментар