Партньорска програма

Добре дошли в програмата за съдружници на Eurotraders.eu
Нашата програма е безплатна. Лесно е да се присъедините и не се изискват никакви технически умения.  Програмите за съдружници се срещат често в Интернет и предлагат на собствениците на уебсайтове вариант за допълнителна печалба. Съдружниците рекламират уебсайт, а в замяна получават комисион за всеки нов потребител, дошъл чрез тях.  Кликнете тук, за да се впишете

Нашата партньорска програма е отличен начин да спечелите големи комисиони, защото се отплаща щедро. Поддържаме няколко бизнес модела.

Как работи?
След като се присъедините към нашата партньорска програма, ще бъде снабден с набор от банери и текстови линкове, които да поставите в сайта си. Когато потребител кликне върху някой от вашите линкове към нашия сайт, дейността ще бъде проследена от партньорски софтуер. Ако този потребител се присъедини в нашия уебсайт, вашият акаунт ще бъде кредитиран с комисион. Колкото повече клиенти изпращате, толкова повече ще спечелите. Ние предлагаме една от най-добрите възвръщаемости в Интернет

Статистика и отчет в реално време
Можете да следите нон-стоп вашите продажби, трафик, акаунт баланс, ефективността на банерите си и да управлявате акаунта си.

Текущи комисиони
Отдолу е нащият текущ комисион, базиран на потребителите, които сте ни изпратили. Колкото повече изпращате, толкова повече комисион натрупвате.

Текуща комисионна
От До Комисионна за потребител
110лв1
1150лв1.1
51100лв1.2
101500лв1.25
5011000лв1.3
10015000лв1.35
50001000000лв1.5

Най-добрия съдружник