Eurotraders.eu Помощ
Помощ
 
Как работи Eurotraders.eu ?
Eurotraders.eu е много голяма общност в България, където хиляди хора купуват и продават продукти на търг.
За купувачите, това означава сключване на изгодни сделки за всякакви продукти. Всичко от произведения на изкуството до висококачествена техника може да бъде намерено тук в Eurotraders.eu.
За продавачите, това е възможност да се предложи техния продукт на хилядите посетители в Eurotraders.eu . Един от най-ефикасните методи за продажба на всякакви стоки и услуги.
За всички, Eurotraders.eu е чудесно място за създаване на контакти с други, които споделят сходни интереси.
Всичко това се случва в безопасна среда.
Повечето, които продават в Eurotraders.eu публикуват обяви под формата на търгове или във формат 'Купи сега'. Всичко започва когато продавачът публикува предмет в Eurotraders.eu за определен период от време.
Потенциалните купувачи търсят продукти, които ги интересуват и когато намерят, се включват в наддаването, ако цената ги устройва.
Човекът, който избере опцията 'Купи сега' или е дал най-висока оферта до края на търга, е победител. След това следва уточнение как ще се състои доставката и плащането.
След като се направи плащането, продуктът се доставя (освен ако няма уговорка за наложен платеж) и продавачът и купувачът оставят мнение един за друг в профилите си за обратна връзка в Eurotraders.eu .
Това беше основната информация за начина, по който протичат търговете. Приятно ТЪРГуване!.