Eurotraders.eu Помощ
Помощ
Как да наддавам?

Наддаването в Eurotraders.eu е много лесно. Следвайте стъпките описани по-долу:

 1. Първо, регистрирайте се в Eurotraders.eu .

 2. След като се впишете в Eurotraders.eu , потърсете и разгледайте различните търгове сортирани по категории. Когато откриете нещо, което искате, потърсете карето за наддаване (озаглавено 'Наддай') на страницата на артикула.

  Впишете следната информация:

  • Въведете парола: Поради съображения за сигурност се налага да въвеждате паролата всеки път когато наддавате.
  • Вашата оферта: Сумата, която ще платите за артикула.

 3. Кликнете върху 'Преглед наддаване'. Ще получите едно от следните съобщения:

  • Потвърдете наддаване: Ако вашият залог е най-висок, ще бъдете уведомен. Ако желаете да отмените наддаването, трябва да го направите сега на тази страница. Наддаванията не могат да се отменят ако са потвърдени.

  • Има по-висока оферта: Друг участник може да е наддал, използвайки автоматично наддаване, в този случай актуализираната оферта е победила вашата. Ако това се случи и искате да наддавате отново, върнете се на страницата на търга и предложете по-висока оферта.

  • Наддаването е под фиксираната цена: В някои случаи продавачът е определил минимална цена, на която е склонен да продаде предмета. Нито една оферта, която е под тази цена, няма да спечели търга. Ако това се случи и искате да наддавате отново, върнете се на страницата на търга и предложете по-висока оферта.

 4. След като сте прегледали вашето наддаване и сте се уверили, че всичко е наред, кликнете върху 'Наддай'. Това е последната стъпка в наддаването.

 5. Докато чакате търгът да свърши, ще получавате известия ако има по-висока оферта от вашата. Винаги можете да отидете на страницата на търга и да наддадете отново.

 6. Когато търгът приключи и вие сте с най-висока оферта, ще получите и-мейл, че печелите. В него ще бъде и електронният адрес на продавача. Следващите стъпки са посочени в 'Условия на сайта' и вие трябва да ги следвате подробно.